Social

Prima campioană a Gorjului este de la CSM Târgu Jiu 

Echipa de Juniori C a CSM Târgu Jiu este noua campioană a Gorjului, fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin devenind campioni județeni la U15 ani.

Juniorii C ai CSM Târgu Jiu scriu istorie pentru secția de fotbal a clubului, fiind prima echipă care devine campioană județeană în acest sezon și prima echipă a CSM Târgu Jiu care ia titlul. Având în vedere rezultatele anterioare ale juniorilor care evoluează de mai mult timp împreună, anterior majoritatea copiilor jucând la Pandurii, era de așteptat această performanță a juniorilor sub 15 ani. 

Echipa de Juniori C a CSM Târgu a câștigat Campionatul Județean U15 după ce s-a impus marți în meciul cu Kimder ML Târgu Jiu. 

Juniorii U 15 sunt pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin și s-au impus în fața celor de la Kinder ML cu scorul de 3-0 în etapa intermediară programată la începutul acestei săptămâni. ”Felicit copiii pentru munca depusă în acest an competițional. De acum înainte ne vom pregăti pentru următorul campionat, când vom juca pe categoria noastră de vârstă, și sper că ne vom califica în Liga Elitelor la nivel național”, a declarat Alin Poenaru, care a și anunțat obiectivul pentru următorul sezon. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat la acest meci Robert Roșca 2g și Robert Goșa 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C: Manolache Răzvan, Tănăsescu Dragoș, Camin Eduard, Nistor Lorenzo, Mărășescu Dragoș, Vintilescu Andrei, Radu David, Fometescu Alexandru, Cosacu Ianiss, Holdon Darius, Stângaciu Andrei, Bîrsescu Raul, Gurică Alexandru, Breazu-Imre Ștefan, Ciocioman Darius, Văcaru Ianis, Vasiloiu Răzvan, Oiță Fabian, Roșca Robert, Șerban Eric, Goșa Robert, Mărgineanu Fabian, Eric Gângu, Patric Cioană, Mihai Perșu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin.

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: