Social

Angajează doi polițiști locali

Primăria comunei gorjene Runcu anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie vacante de polițiști locali.

Pentru posturile de polițiști locali va avea loc o probă sportivă care este programată anterior probelor de concurs, la baza sportivă a Liceului Tehnologic din Bîlta. 

Pentru postul de poliţist local, Clasa III, Grad debutant, sunt necesare studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat , iar proba sportiva este eliminatorie presupunând verificarea aptitudinilor fizice, conform metodologiei publicata pe site-ul instituției, în cadrul probei suplimentare. 

Pentru postul de poliţist local, Clasa III, Grad principal, sunt necesare studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat dar și o vechime minimă în specialitatea studiilor de 5 ani.

De asemenea, proba sportivă este eliminatorie. Dosarele de concurs se pot depune până la data de 22.05.2023.

Data de susținere a probei scrise este data de 09.06.2023, ora 10:00, iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: