Social

Gorj: Selecție de proiecte pentru finanțări nerambursabile de la bugetul județului

Consiliul Județean Gorj lansează, în perioada 11 mai – 6 iunie, sesiunea de depunere a proiectelor care vor beneficia de finanţare nerambursabilă din bugetul judeţului pe anul 2023 pentru activităţi nonprofit de interes judeţean.

Pentru acest an, suma alocată este de 220.000 lei, din care: domeniul sport - 100.000 lei; domeniul protecția mediului - 30.000 lei; domeniul educație civică și antreprenorială - 30.000 lei; domeniul turism - 30.000 lei; domeniul social- 30.000 lei.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte, pentru care se solicită finanțare nerambursabilă de la bugetul Județului Gorj, este 06 iunie 2023, ora 11:00.

Durata de implementare a proiectelor se va încadra în intervalul de timp cuprins între data semnării contractului de finanțare și 30 noiembrie 2023. 

Cererile de finanțare (formularul de cerere şi anexele) se vor depune într-un singur exemplar original pe suport de hârtie, în plic sigilat, la registratura autorității finanțatoare, respectiv str. Victoriei, nr. 4, Municipiul Târgu Jiu, Județul Gorj.

„Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj alocate pentru activități nonprofit de interes general”, poate fi consultat pe site-ul autorității finanțatoare la secțiunea: https://www.cjgorj.ro/consiliul_judetean_gorj/activitati/finantari-nerambursabile-o-n-g.

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: