Social

Amelian Istrătescu urcă în ring pentru CSM Târgu Jiu la Cupa României

Cupa României la Box pentru Juniori începe luni  la Iași iar CSM Târgu Jiu va fi prezent la această ediție cu sportivul Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg.

Un sportiv talentat al CSM Târgu Jiu, Amelian Istrătescu, în care antrenorul său Petrișor Gănănău își pune mari speranțe pentru viitor,  va participa în această săptămână la una dintre cele mai puternice competiții juvenile pe plan intern, Cupa României la Box pentru Juniori. 

Competiția se desfășoară în perioada 8-12 mai, la Iași iar juniorul Amelian Istrătescu, pregătit la CSM Târgu Jiu de fostul campion Petrișor Gănănău, va urca în ring la categoria de greutate 75 de Kg. ”Amelian este foarte bine pregătit, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Sportivul nostru așteaptă cu nerăbdare să evolueze în această competiție”, a declarat antrenorul Petrișor Gănănău, înainte de plecarea spre Moldova.

Amelian Istrătescu este unul dintre sportivii aflați în vizorul lotului național, fiind și un elev foarte bun, performanțele sale la olimpiadele școlare fiind 

remarcate de antrenorul Gănănău care a precizat că a fost olimpic la cinci materii. 

Alături de sportivul de la CSM Târgu Jiu vor mai urca în ring, la Iași, și Roșca Alexandru, junior al clubului CS Parângul Bumbești Jiu, la categoria 66 kg, precum și Tomescu Răzvan de la CS Pandurii care va boxa la categoria 57 kg, sportivi pregătiți tot de antrenorul Petrișor Gănănău.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: