Anchetă

Angajată a Protecției Copilului, în arest pentru furt de alimente

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au reținut miercuri pentru 24 de ore o femeie de 52 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în seara zilei de 26 decembrie a.c., femeia, angajată a unui centru pentru copiii în dificultate, din orașul Târgu Cărbunești, și-ar fi însușit mai multe produse alimentare din bucătăria unității”, a comunicat IPJ Gorj.

 

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale.

Actualizare: DGASPC Gorj a venit cu precizări într-un comunicat de presă. „În dimineața zilei de 28.12.2021, șeful unui centru social din orașul Târgu Cărbunești, printr-un Referat, a adus la cunoștința conducerii instituției, faptul că o angajată și-ar fi însușit mai multe produse alimentare din bucătăria centrului.

Imediat, în dimineața aceleiași zile, conducerea DGASPC Gorj, a sesizat organele de cercetare penală (Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești) și a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, comisie care în aceeași zi a procedat la audierea mai multor persoane printre care și angajata acuzată. Aceasta și-a recunoscut fapta, drept pentru care Comisia, prin Raportul întocmit, a propus desfacerea contractului individual de muncă. 

Directorul general al instituției, de îndată, a dispus desfacerea contractului individual de muncă al angajatei, începând cu data de 29.12.2021.

Subliniem că nu admitem astfel de fapte, toleranța fiind zero față de cei care le săvârșesc“.

Vizualizări: 5,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: