Actualitate

Angajări la primării

Primăria comunei gorjene Baia de Fier organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a unui referent. Se cer studii economice medii și șase ani și jumătate vechime. Prima probă a concursului va fi pe 5 mai.

Primăria Drăguțești angajează inspector, grad II – Compartimentul Cultură. Sunt necesare studii superioare și un an vechime. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 19 aprilie, iar proba scrisă va fi pe 29 aprilie.

Primăria Târgu Jiu angajează inspector de specialitate, debutant, în cadrul Biroului Administrație Publică Locală, Direcția Juridică și Administrație Publică. Pe lângă studiile superioare este necesar și un curs de arhivar. Înscrierile la concurs se pot face până pe 15 aprilie.

Primăria Tismana angajează doi tractoriști. Condițiile de înscriere la concurs sunt: permis de conducere categoriile B, C și E; disponibilitate pentru intervenție imediată, la orice oră; nivelul studiilor – profesionale sau medii; vechime în muncă nu se solicită. Dosarele mai pot fi depuse până pe 13 aprilie, concursul începând pe 20 aprilie cu proba scrisă.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: