Social

Angajări la o instituție de stat

Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj organizează concurs pentru ocuparea unor funcții contractuale vacante de inspector de specialitate, gradul profesional IA, și de inspector de specialitate, gradul profesional debutant.

Este vorba despre un post de inspector de specialitate, gradul profesional IA în cadrul Compartimentului pentru prevenirea, reducerea generării deșeurilor și gospodărirea localităților și trei posturi de inspector de specialitate, gradul profesional debutant în cadrul Compartimentului de management integrat al deșeurilor.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale de execuție de inspector de specialitate, gradul profesional IA stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului sunt: studii superioare de lungă durată absolvite/studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe inginerești / economic / juridic și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției de minimum 7 ani.

Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcțiilor de inspector de specialitate, gradul profesional debutant sunt: studii superioare de lungă durată absolvite/studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe inginerești / economic / juridic, fără a se solicita vechime în specialitatea studiilor.

Depunerea dosarelor de participare la concurs  se va face la adresa: Municipiul Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 94C, jud. Gorj, până la data de 19.05.2023, ora 13:00.

Susținerea probei scrise este programată la data de 09.06.2023, ora 10:00, iar susținerea interviului, la data de 15.06.2023, ora 10:00.

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: