Social

Cum să mori de inimă la doar 18 ani?

Andra, o elevă de liceu din Deva, premiantă și pasionată de citit, a murit subit, la doar 18 ani, în urma unui infarct. Andra Hrubi era elevă la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”.

Fata s-a simțit brusc rău și a fost transportată la spital, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul. Apropiații tinerei susțin că aceasta a murit fulgerător, în urma unui infarct, efortul medicilor de a o salva fiind zadarnic.

Acum, colegii și profesorii Andrei sunt sfâșiați de durere, fiindu-le greu să accepte că, de acum, vor păstra zâmbetul ei doar în amintire.

„Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească . Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste.

Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S. Colectivul Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a elevei Andra Felicia Hrubi și este alături de familia îndurerată”, au transmis ieri reprezentanții Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”, pe pagina de Facebook a instituției.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: