Social

Angajări la mai multe primării

Mai multe primării din Gorj au scos posturi la concurs la acest început de an. 

Primăria Hurezani organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de şofer pe microbuzul școlar. Cei interesați trebuie să aibă studii medii, permis de conducere categoria D și D1, atestat și aviz psihologic pentru transport rutier de persoane și card tahograf. În plus, candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani vechime în activitatea de transport persoane.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Primăriei Hurezani în perioada 5-19 ianuarie. Proba scrisă se va desfășura în data de 5 februarie, iar interviul, pe 8 februarie.

Și Primăria Dănciulești caută muncitor, care să fie și șofer la nevoie. Este căutată o persoană cu studii medii, permis de conducere categoria B, C, D, D1 (vechime minim 10 ani); atestat profesional, valabil, pentru transportul rutier de persoane. Dosarele de concurs se depun până la 19 ianuarie, iar prima probă, cea scrisă, va fi pe 29 ianuarie.

Primăria Crușeț a scos la concurs postul de medic stomatolog cu drept de liberă practică, Proba scrisă este programată pe 30 ianuarie.

 

Vizualizări: 3,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: