Social

Au făcut focul la locul de joacă

Încă un loc de joacă a fost vandalizat în Târgu Jiu, de data aceasta de tineri care au făcut focul. S-a întâmplat într-unul din locurile de joacă destinate copiilor din Cartierul Narciselor.

"Sunt nevoit să fac un apel la responsabilitate către târgujieni, către oamenii care nu înțeleg că se pot bucura de bunurile comunității fără să le distrugă. După incidentele cu stațiile de troleibuz mâzgălite, alte locuri de joacă vandalizate, e deja prea mult!", a transmis viceprimarul Bogdan Bejinaru.

Potrivit acestuia, locul de joacă a fost recent amenajat. "Un părculeț pe care l-am realizat vara trecută a fost și el vandalizat, iar munca a zeci de oameni, anulată. Mă întreb cum este posibil ca niște copii să aprindă focul în locul de joacă și un adult să privească impasibil. A trebuit să intervină, din nou, Poliția Locală, însă suprafața din tartan a fost distrusă. Echitabil este ca cine strică să plătească, așa că, de aici înainte, cei depistați nu vor plăti doar amenzi pentru actele de vandalism, ci vor suporta și costul reparațiilor", a mai comunicat viceprimarul.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: