Social

Angajări la DSVSA Gorj

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea a trei funcţii publice de execuţie vacante de consilier și referent.

Este vorba de un post de consilier, clasa: I, grad: principal în compartimentul Siguranța Alimentelor din cadrul DSVSA, un post de referent clasa: III, grad: superior în compartimentul Siguranța Alimentelor și de un post de consilier clasa: I. grad asistent în cadrul biroului Identificare și Înregistrare Animale din cadrul DSVSA.

Pentru postul de consilier, grad principal, sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studii Ştiinţe biologice şi biomedicale și Medicină veterinară și vechimea minimă în specialitatea studiilor de 5 ani.

Pentru postul de consilier, grad asistent, sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de studii Ştiinţe biologice şi biomedicale și Medicină veterinară și vechimea minimă în specialitatea studiilor de un an.

Pentru postul de referent sunt necesare studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechimea minimă în specialitatea studiilor de 7 ani.

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de  22.05.2023.

Data de susținere a probei scrise este 06.06.2023, ora 10:00, iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu publicarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: