antiVirale

Cătălin Măruță s-a externat din spital

Cătălin Măruță a  suferit o operație la genunchi și a fost externat dar va mai lipsi încă zece zile de la ProTv pentru a se recupera.

Prezentatorul Tv a precizat că intervenția chirurgicală a decurs foarte bine, iar după o noapte petrecută în spital, Cătălin Măruță a fost externat.

Cătălin Măruță a trebuit să rămână sub supravegherea medicilor doar o noapte, fiind apoi externat din spital. Andra, soția prezentatorului, a fost tot timpul alături de acesta chiar din clipa în care s-a internat și l-a așteptat la ieșirea din spital și l-a dus în siguranță acasă. „Gata! Pacientul s-a externat! Chiar dacă e iarnă afară, pentru mine e vară: pantaloni scurți, altă treabă. Gata! Acum începe distracția, anume recuperarea. Primele 10 zile, cele mai grele. Avem aici șoferul nostru preferat. Mergem spre casă! Mulțumim pentru mesaje încă o dată”, a spus Măruță pe InstaStory.

În perioada de convalescență și recuperare vedeta ProTv are un înlocuitor la emisiunea de după-amiază, pe Adela Popescu, fostă prezentatoare la Vorbește Lumea.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: