antiVirale

Românii, în top 10 la imobiliarele din Dubai

Printre cei mai buni cumpărători de locuințe în Dubai se numără românii cu situaţie materială bună care caută să se mute în țări mai sigure, stabile și cu economii care nu stagnează. 

În piața imobiliarelor din Dubai rușii ocupă locul 1 în topul investitorilor iar românii se clasează pe poziția 10 reușind să intre în top 10 la finalul anului 2022. Investitorii ruși i-au depășit la număr pe indieni, britanici și italieni, după cum o arată datele raportului din trimestrul al treilea din 2022 realizat de compania de brokeraj Betterhomes. 

Poziția a doua este ocupată de investorii din Marea Britanie, urmați de cei din India, Germania, Franța, Statele Unite ale Americii, Pakistan, Liba, Canada și România, potrivit Khaleej Times. „Europenii au dominat numărul cumpărătorilor din străinătate de-a lungul anului 2022. Conflictele globale i-au plasat pe ruși în fruntea clasamentului nostru ca și cumpărători nerezidenți numărul unu în Dubai. Regatul Unit deține o poziție puternică pe locul doi, deoarece mai multe persoane văd valoarea cumpărării imobiliare în Dubai și diversele beneficii pe care, fără îndoială, le oferă, cum ar fi siguranță, soare și oportunități nesfârșite”, au precizat cei de la Betterhomes în raportul trimestrial.

În prima jumătate a lui 2022, indienii erau cei mai prolifici cumpărători în Dubai, urmați de britanici, italieni, ruși și francezi.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: