Actualitate

Angajare din sursă externă la Penitenciarul Târgu Jiu

Penitenciarul Târgu Jiu scoate la concurs, pentru angajare din sursă externă, un post de agent electrician pentru sectorul economico-administrativ, a anunțat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 58 posturi vacante de execuţie de agent din cadrul sectorului economico-administrativ iar la Penitenciarul Târgu Jiu este scos la concurs postul de agent electrician.

Condiţiile specifice de ocupare a postului sunt: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, autorizare ca electrician, cel puţin gradul I și  autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi.

Probele de concurs vor fi interviul și proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului. Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs, în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 31 ianuarie 2023, inclusiv.

Informaţii suplimentare despre concurs se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul unităţii care are posturile la concurs precum și pe site-ul ANP.

Vizualizări: 4,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: