Politică

Anca Bordușanu: Domnul prefect ar prefera să fie doar dumnealui, fără subprefecți

“Domnul prefect ar prefera să fie doar dumnealui, fără subprefecți” Declarația vine de la subprefectul Anca Bordușanu care nu pare deloc să fie în grațiile lui Iulian Popescu.

Subprefecții au stabilit o întâlnire săptămânală cu prefectul Iulian Popescu, dar acesta din urmă s-a făcut că plouă. Explicația e simplă și admite acest lucru și subprefectul Anca Bordușanu:

“Ați văzut poziția domnului prefect. Atâta timp cât spune că un subprefect nu regăsește rolul în Instituția Prefectului, e clar că nu poate să existe o atitudine de colaborare. Dumnealui ar prefera să nu existe niciun subprefect, să fie doar dumnealui, fără să mai existe subprefect. Îl deranjează prezența mea foarte tare în cadrul Instituției Prefectului pentru că îmi spun punctul de vedere, doresc să lucrez așa cum trebuie, în interesul cetățeanului”, a spus Anca Bordușanu, într-o emisiune la Radio Accent.

Un alt motiv pentru care prefectul nu o vede cu ochi buni pe Anca Bordușanu este că aceasta și-a făcut program de audiențe în teritoriu. 

„De la începutul acestei luni, am demarat ședințele de lucru în teritoriu, cu cetățenii, cu primarii pentru că sunt probleme de rezolvat cu fondul funciar, cu amenajamentele silvice. Și probabil îl deranjează foarte tare acest lucru”, a mai declarat Bordușanu.

Prefectul Iulian Popescu susține că o prefectură nu ar avea nevoie de serviciile a doi subprefecți. Posibil să aibă dreptate, dar apare un mare semn de întrebare. Când guvernul a dat ordonanța ca fiecare Prefectură să aibă doi subprefecți, premier era domnul Orban, sau Câțu?! Ei, taman pe cancelariile lor lucra și geniul Iulian Popescu. La momentul introducerii ordonanței, de ce nu a reacționat? Știm. Sinecuristul din el nu-i dădea voie. Ia un 2oi acum și stai jos! 

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: