Social

Amenzi pentru lucrările Aparegio din Târgu Jiu

Poliția Locală Târgu Jiu anunță că a continuat în această lună verificările privind lucrările de construcții realizate pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării.

“În urma abaterilor constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei, atât executantului cât și beneficiarului lucrărilor de construcții, pentru nerealizarea lucrărilor de curățare, amenajare ori degajare a amplasamentului și a terenurilor adiacente ocupate temporar pe durata execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, anunță Poliția Locală Târgu Jiu.

Sunt lucrări ce se execută în baza autorizației de construire cu prevedere "rețele de apă și canalizare, inclusiv stații de pompare și conducte de refulare în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj", al cărei beneficiar este S.C. APAREGIO Gorj.

Faptul că firma prestatoare a încercat să obțină autorizații și pentru spargerea altor străzi, în contextul în care nu a finalizat lucrările deja demarate, ne duce cu gândul spre o altă "mizerie coordonată" politic, fenomen destul de des întâlnit în ultimii ani. Organele abilitate ar trebui să monitorizeze mai atent activitatea societății prestatoare, existând surse destul de credibile, care transmit că munca la negru și evaziunea este la ea acasă.!!!!

Vizualizări: 1,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: