Social

Cinci mii de turiști la Rânca

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Minivacanța deschide și sezonul de schi în stațiunea Rânca. A nins abundent, s-a depus un strat consistent de zăpadă, au funcționat și tunurile așa că, de joi, se va putea schia.

Drumarii au lărgit carosabilul să fie evitate ambuteiajele în trafic. Se circulă în condiții de iarnă în stațiune așa că șoferilor le este recomandat să nu plece la drum dacă nu au mașinile echipate corespunzător.

“Vă invităm cu drag să vă alăturați distracției pe pârtiile de la Rânca”, e anunțul administratorului domeniului schiabil de la Rânca. Prețul unui ski pass pentru o zi este de 150 de lei.

Stratul de zăpadă este de o jumătate de metru. „Gradul de ocupare este de peste 90%. Vor fi peste cinci mii de turiști care vor petrece minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională în stațiunea Rânca. Îi așteptăm cu mâncare tradițională, sarmale la ceaun, fasole cu cârnați, tarafuri de lăutari autentici care vor cânta live lână tuciurile cu mâncare. Avem un decor de basm și nu mai e nevoie decât de voie bună”, a spus Constantin Pănescu, liderul Asociației Concesionarilor din Rânca.

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: