Social

Amendați pentru că au cumpărat porci

Când ne plictisim de pandemia de coronavirus ne aducem aminte de pesta porcină. Știm cum toții că, sub pretextul pestei porcine, autoritățile au interzis vânzarea de porci pentru Crăciun, astfel încât crescătorii de animale să fie descurajați.

Direcția Sanitar-Veterinară Gorj s-a pus cu amenzile pe cei care cumpără porci. Astfel, un gorjean a primit o amendă de 1.200 de lei pentru cumpărarea unor porci fără a fi însoțiți de documentele sanitare-veterinare legale. O altă exploatație non-profesională a fost amendată cu 1.600 de lei pentru „introducerea în exploatație a unui animal din specia „suine”, fără a notifica medicul de liberă practică împuternicit“.

Să fim serioși, ce să facă oamenii, dacă legal nu au voie să vândă și să cumpere? Prevederile voastre aberante ne transformă într-o țară de contravenienți. Este internetul plin de anunțuri de tip „vând porc“, toată lumea vinde și cumpără, cred că și voi, ăștia care dați amenzile. Haideți să mai închidem ochii, că altfel o să uităm gustul caltaboșului.

 

Vizualizări: 1,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: