antiVirale

Alexandru Stermin, în dialog cu tinerii din Târgu Jiu

Târgu Jiu este Capitala Tineretului din România 2023. Invitatul special al conferinței "Zbateri și Dezbateri" este un om cu o perspectivă neobișnuită asupra lumii - Alexandru Stermin. El este profesor la Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj, biolog, cercetător și autor.

 

Întâlnirea la care sunt invitați tinerii și adulții deopotrivă va avea loc pe 23 martie, la ora 19:00, în amfiteatrul Universității "Constantin Brâncuși" Târgu Jiu din Debarcader. 

 

Alexandru Stermin este înzestrat cu o gamă largă de cunoștințe și experiențe, inclusiv studii în biologie, teologie și filosofie, precum și cursuri în psihoterapie pozitivă. Însă, pasiunea lui adevărată este viața în natură și înțelegerea sinelui prin intermediul acesteia.

 

 

Întâlnirea cu Alexandru Stermin este un dialog unic despre călătoriile sale, unde a descoperit magia naturii, despre experiențele din jungla amazoniană, taigaua Siberiei sau laguna magică din Rio de Janeiro. 

 

Conferința este organizată sub egida programului Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023, de către Federația START și Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, cu sprijinul primăriei Târgu Jiu. 

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: