antiVirale

Vedetă Pro TV, voluntar Salvamont la Rânca

Andi Moisescu, cunoscut ca realizator de emisiuni la Pro TV și jurat la Românii au talent, a fost prezent ca voluntar al Salvamont România la concursul salvatorilor montani de la Rânca.

La Rânca s-au aflat miercuri peste 100 de salvatori montani din nouă țări, aceștia participând la un concurs spectaculos de salvare de pe munte. Concursul a constat în parcurgerea unui traseu ce reprezintă exact derularea unei acțiuni de salvare montană pe timp de iarnă.

Astfel, cei mai buni salvamontiști din Europa și-au demonstrat abilitățile de salvatori, la Rânca,  iar printre aceștia s-a numărat și vedeta Pro Tv Andi Moisescu, voluntar al Salvamont România, care a transmis live cursele din concurs. „În doar 8 ore, salvatorii montani s-au confruntat cu 4 anotimpuri și probe care demonstrează încă odată că toți putem conta pe ajutorul lor, chiar și în cele mai crunte condiții. Am văzut live cum tehnologia oferită de Vodafone Romania face diferența în misiunile contracronometru. În cazul Salvamont România, tehnologia oferită constă în drone de ultimă generație și inteligență artificială, pentru a găsi victime și persoane dispărute în mediul alpin”, a povestit vedeta despre ceea ce a văzut la Rânca.

Salvatorii montani s-au întâlnit la Rânca, în cadrul programului International Mountain Rescue Race Romania, care a avut loc în perioada 21-23 martie 2023. 

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: