antiVirale

Solist ignorat de Doina Gorjului, lăudat de directoarea unui alt ansamblu

Adi Ologu, un tânăr solist gorjean foarte cunoscut, a urcat în aceste zile pe scena spectacolului "N-auzirăți de-un oltean?", organizat la Craiova, de "Ziua Olteniei".

După interpretare, directoarea Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, cunoscuta artistă Niculina Stoican, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adi Ologu. Aceasta a comentat la postarea din mediul online a Teodorei Pană, colega de scenă a lui Adi Ologu la acest spectacol, lăudându-i pe cei doi, iar despre tânărul solist a spus: " Adi este cea mai bună voce bărbătească a momentului!" 

Cu toate că Ansamblul Artistic "Doina Gorjului" suferă la capitolul voci masculine, Ion Drăgan fiind singurul solist, reprezentanții ansamblului par să nu fie prea interesați de acest lucru și să treacă cu vederea astfel de soliști de perspectivă.

Problema lipsei unei voci masculine de viitor a fost expusă vara trecută directorului Gheorghe Porumbel, care s-a scuzat spunând că nu identifică o voce potrivită în Gorj. Cu toate acestea, în iulie 2022, Ansamblu "Doina Gorjului" a angajat-o ca solistă pe Andra Matei, originară din Suceava, ce activează în zona Bucovinei.

Rămâne de văzut dacă cuvintele de laudă ale Niculinei Stoican la adresa lui Adi Ologu au fost pentru a-l încuraja sau are de gând să îi facă o propunere de colaborare cu Ansamblul "Maria Tănase" din Craiova. În același timp, este curios de văzut dacă reprezentanții de la Doina Gorjului vor avea vreo reacție cu privire la acest lucru. 

Pe scena spectacolului au urcat nume consacrate ale muzicii populare, precum Steliana Sima, Mariana Ionescu-Căpitănescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Nuți Tapotă și mulți alți artiști cunoscuți.

 

 

 

 

Vizualizări: 10,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: