antiVirale

Ajutor gratuit pentru sterilizare la câini și pisici

Asociația K9 Friends organizează o campanie gratuită de sterilizări dedicată cățelelor și pisicilor de pe stradă sau celor cu stăpâni fără posibilități materiale.

Asociația K9 Friends  îi anunță pe proprietarii animăluțelor să nu aducă  pisicile în brațe de la mașină, în momentul când vin la cabinet sau cînd pleacă cu acestea. „Dacă nu dețineți cușcă, va vom împrumuta una pentru a le transporta în siguranță până în interiorul cabinetului. Valabil și pentru căței, vă rugăm insistent să nu îi aduceți fără cușcă sau lesă. Solicitați ajutorul personalului sau al voluntarilor pentru orice problemă”, este anunțul făcut pe pagina asociației. 

Campania va avea loc la Târgu Jiu în zilele de 11-12 februarie la Blue Care Vet, de pe strada Mihail Sadoveanu, numărul 22 iar cei interesați pot face programări telefonice la numărul:  0751860355.

Campania de sterilizare se desfășoară integral pe baza de donații, au mai anunțat organizatorii: „Îi rugăm pe toți cei care programează și vin cu un animăluț să contribuie și ei la cutiuța de la cabinet, pentru a ajuta și alte animăluțe sa fie sterilizate pe viitor! 1 leu, 5 lei sau 10 lei contează enorm!”

Pentru cei care au posibilități, la ușa cabinetului se va amenaja o zonă pentru donațiile sub forma de hrană pentru cățeii și pisicile din grija asociației și cei de pe stradă. 

Pentru a evita aglomerația, organizatorii au rugămintea să rămână o singură persoană cu animăluțele la cabinet pentru a nu îngreuna munca personalului de la cabinet. 

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: