Social

Ai teren de vânzare? Cât oferă DGASPC Gorj pe două parcele!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a inițiat demersurile pentru cumpărarea a două suprafețe de teren. Instituția este interesată de imobile situate în Târgu Jiu sau în localitățile componente municipiului: Bîrsești, Romanești, Preajba Mare, Drăgoieni, Ursați, Polata, Slobozia și Iezureni.

Planul este acela de a construi pe respectivele terenuri două servicii sociale, respectiv case de tip familial pentru copii, cu o capacitate de furnizare de servicii sociale de 12 locuri per casă.

Nu orice teren prezintă interes pentru instituție. Acestea trebuie să fie situate intravilan și să fie construibile. Fiecare trebuie să aibă o suprafață minimă de 1200mp, cu front stradal de cel puțin 12m. Valoarea estimativă pentru fiecare suprafață este de 500 mii lei cu TVA. 

Pot participa cu ofertă atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Ofertanții trebuie să depună oferta în plic închis, până în data de 8 decembrie, la registratura instituției. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi. 

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: