Politică

Acuzație: Folosește puterea ca să-i satisfacă dorințele sultanului PNL

Spirite încinse la maximum în Instituția Prefectului Gorj. Subprefectul Anca Bordușanu îl acuză pe prefectul Iulian Popescu de abuz de putere și că folosește orice arme ca să-i satisfacă dorințele sultanului PNL, Ion Iordache. Anca Bordușanu spune că miza procesului cu care prefectul amenință acum Consiliul Județean ar fi, de fapt, chiar susținerea lui Iulian Popescu pentru a candida la Primăria Târgu Jiu. 

 

Ca să-i arate șefului că face orice pentru asta, Iulian Popescu atacă o hotărâre prin care Consiliul Județean Gorj a acordat bani pentru lucrări de urgență către patru primării. 

 

"Domnul prefect nu mai este prefectul gorjenilor. Este prefectul primarilor liberali, iar pentru primarii PSD este un individ care s-a poziționat împotriva comunităților locale și care răspunde clar la comenzile liderilor PNL. Vorbim de folosirea puterii pentru a-ți satisface dorințele sultanului PNL, lucru total imoral și ilegal. Gura târgului vorbește că pentru a fi numit candidat pentru Primăria Târgu Jiu, a trebuit să ceară în instanță anularea acestei hotărâri de Consiliu Județean prin care s-au alocat sume de bani către aceste primării. Eu îl rog un lucru: să nu confunde Instituția Prefectului cu sediul de partid", a declarat subprefectul Anca Bordușanu.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: