Politică

Conducerea AUR-istă și-a mai luat un traseist!

Luceafărul luminii de la Lupoaia, Nicu Bunoaica, a schimbat barca politică. Sătul probabil de minciunile USR-știlor, sindicalistul din Complexul Energetic Oltenia a dezertat din partidul care doar l-a folosit pentru imaginea liderului suprem.

După ce a cochetat o perioadă cu SOS Gorj, Bunoaica s-a reorientat și a sărit în barca celor de la AUR. Visul său este acela de a fi candidat pentru Primăria Godinești așa cum s-a exprimat în mai multe rânduri în presa locală.

Despre doctrine de partid nu-l putem întreba pe Bunoaica, însă acesta ar fi dator celor care i-au plătit cotizația să le explice cu ce au fost ajutați cei din minerit și energie de cei din AUR. La cum s-a mișcat în ultimele luni, Bunoaica ar putea poposi înainte de alegeri în alt partid, fapt care nu ar mira pe nimeni.

Cât despre minerii pe care îi reprezintă și de pe urma cărora mai câștigă un venit, Bunoaica nu a anunțat nimic, nici nu merită probabil, cei care încă mai plătesc cotizația către un sindicalist pensionat. „Este un partid în continuă creștere, un partid popular, al oamenilor. Până la urmă, domnul Miriuță (nici măcar acum nu-i știe numele) a fost pe deplină înțelegere și a fost lângă noi. Nu sunt numit să candidez pentru candidatura respectivă, mâine am interivul”, a spus Bunoaica, la Radio Infinit.

Sunt curios dacă cei de la AUR îi vor da o testare lui Bunoaica în limba română, nu de alta dar, mie mi-a fost greu să traduc din limba lui pe înțelesul cititorilor. Ne place, nu ne place, trebuie să acceptăm că AURul a coclit înainte de vreme.

Electoratului capacitat de Simion începe să îi revină vederea de la zi la zi. Gargară…multă gargară și oameni dezamăgiți. Păcat! Și aici nu ne raportăm neapărat la Bunoaică. Sunt altele mult mai grave în ceea ce privește politica ascunsă a partidului.

 

Vizualizări: 1,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: