Eveniment

ACUM: Accident teribil la Vîrț. Persoana încarcerată!

Un accident teribil s-a petrecut în urmă cu câteva minute în zona Vîrț, judetul Gorj.

În urma impactului frontal cu un tir, o mașină s-a răsturnat și a ajuns în șanț. Din primele, informații, o persoană este încarcerată. Impactul a fost unul extrem de violent, după cum se poate observa din imaginile de la fața locului.

Revenim cu detalii.

UPDATE 9:40

COMUNICAT ISU GORJ

"In jurul orei 09:00, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe DN 66 in dreptul localitatii Vârț (localitate componenta a orasului Rovinari), in care au fost implicate un tir si un autoturism.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si o ambulanta din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului o persoana de sex masculin in varsta de 50 de ani care se afla in autoturism a ramas incarcerata.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a barbatului care se afla in stare de constienta, acordarea primului ajutor calificat la fata locului, iar ulterior acesta a fost transportat de catre echipajul de ambulanta la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului din Tg-Jiu."

Vizualizări: 3,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: