Politică

Acum 30 de ani, cei care cereau libertate erau golani. Astăzi, Caramitru le spune aurolaci!

Zeci de mii de oameni au fost etichetaţi ca fiind analfabeţi funcţionali şi săraci de Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR, Dan Barna. După multe declaraţii controversate acesta loveşte din nou.

"Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou in seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde sa se ducă sa se trateze. O sa se sufoce in case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim", a scris Caramitru pe Facebook. 

După ce a numit Biserica Ortodoxă Română "o organizație criminală, retrogadă, retardată, coruptă", Caramitru nu se dezminte, acesta spunând că nu se va schimba nimic dacă urlăm în pieţe printre "bombardieri, aurolaci şi șoșoci".

Vedeți? Felul în care pune problema și generalizează Caramitru ăsta mă face să cred că are creierul prăjit tare de tot de la cât "fân mucegăit" a fumat. Nu sunt răutăcios, dar când o țară ajunge să promoveze tot felul de sociopați care joacă în picioare cultura și tradiția, aia nu mai este țară. Asemenea specimene trebuiesc izolate social.

Ce nu înțelege orbetele este că o mare parte din tinerii protestatari sunt tot "tinerii frumoși și liberi" de acum 2-3 ani. Păi, ce făcurăm, băi, găozarule? Atunci erau deștepți și bogați, iar acum sunt idioți și săraci? Marș!

Vizualizări: 4,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: