Diaspora

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie

Alec Baldwin a tras cu pistolul de recuzită ucigând accidental o femeie pe platourile de filmare Rust. Regizoarea de imagine Halyna Hutchins a fost transportată cu avionul la un spital, unde a murit, în timp ce regizorul Joel Souza a fost rănit și el.

Alec Baldwin a tras cu o armă de propulsie într-un film, a rănit mortal fotografa, regizorul fiind și el rănit, au spus autoritățile din New Mexico. Incidentul s-a petrecut joi, pe platoul de filmare, în jurul orei 14:00, în Bonanza Creek Ranch, când un apelant la 911 a raportat o împușcătură.

 

Halyna Hutchins avea 42 de ani și era director de fotografie, iar Joel Souza are 48 de ani, fiind regizorul filmului. Cei doi au fost împușcați când o armă de foc a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor.

 

„Doamna Hutchins a fost transportată, cu elicopterul, la Spitalul Universității din New Mexico, unde a fost declarată moartă de personalul medical. Dl. Souza a fost transportat cu ambulanța la centrul medical regional Christus St. Vincent, unde urmează un tratament pentru rănile sale”, au anunțat autoritățile.

 

„Această anchetă rămâne deschisă și activă. Nu au fost depuse acuzații în legătură cu acest incident”, au mai precizat acestea.

 

Juan Rios, de la biroul șerifului, a declarat: „Domnul Baldwin a venit de bunăvoie să vorbească cu anchetatorii și după ce a vorbit cu ei a plecat”.

 

Baldwin a fost văzut joi în afara biroului șerifului în lacrimi, dar nu a dat declarații.

 

„Potrivit anchetatorilor, se pare că scena filmată a implicat folosirea unei arme de foc de recuzită atunci când aceasta a fost descărcată”, a declarat Rios pentru Albuquerque Journal. „Detectivii investighează cum și ce tip de proiectil a fost lansat”.

 

Producția filmului a fost oprită. Filmările pentru Rust urmau să continue până la începutul lunii noiembrie, potrivit unui comunicat de presă de la New Mexico Film Office.

 

Filmul este despre un băiat de 13 ani care este lăsat să se descurce singur cu fratele său mai mic, după moartea părinților lor în Kansas, în anii 1880, potrivit site-ului Internet Movie Database. Adolescentul fuge cu bunicul său înstrăinat de mult timp (interpretat de Baldwin), după ce băiatul este condamnat la spânzurare pentru uciderea accidentală a unui fermier local.

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: