Ultima oră

Salvat în ultima secundă

Un tânăr de 26 de ani a fost dus la spital după ce a fost găsit pe un câmp, în stare de inconştienţă în urma unei tentative de suicid, a anunţat coordonatorul SMURD Iaşi, prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu.

Tânărul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa că se află pe câmp şi prezintă dificultăţi respiratorii, după care nu a mai vorbit, apelul rămânând deschis.

Potrivit sursei citate, operatorii serviciilor de urgenţă l-au reapelat de mai multe ori, însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

Cu ajutorul serviciilor de localizare au fost identificate coordonatele ca fiind în satul Popricani. La faţa locului s-au trimis în misiune de căutare-salvare, respectiv, motocicleta cu paramedic de la Detaşamentul 1, echipaj SAJ tip B2, SMURD-TIM, voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Popricani, Poliţia Popricani.

"După aproximativ 10 minute de la dirijarea echipajelor, la numărul unic de urgenţă 112 a apelat concubina bărbatului care anunţă o situaţie conflictuală între cei doi şi ameninţarea din partea acestuia cu tentativa de suicid prin spânzurare. După aproape o oră de căutare în zona împădurită în afara satului Popricani, bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu venesecţie la nivelul membrelor superioare, stabil hemodinamic şi respirator, fiind preluat de echipajul SMURD-TIM şi transportat la UPU Spital Sf. Spiridon Iaşi", a mai precizat coordonatorul SMURD Iaşi.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: