Ultima oră

Sute de polițiști vor munci de 1 Mai 

Circa 630 de polițiști gorjeni vor fi prezenți la datorie și vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, în data de 1 mai, astfel încât toți cetățenii să petreacă Ziua Internațională a Muncii în siguranță.

”În scopul prevenirii și combaterii oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor, dispozitivele de ordine publică vor fi suplimentate, preponderent în zilele de 30 aprilie și 1 Mai, în localitățile unde vor fi organizate manifestări cultural-artistice, în zonele de promenadă și cele de agrement, unde se preconizează aglomerări de persoane”, a transmis IPJ Gorj. 

Totodată, polițiștii rutieri vor acționa pe drumurile publice din județ, pentru depistarea șoferilor care se află sub influența băuturilor alcoolice, care depășesc limitele legale de viteză sau care încalcă alte reguli de circulație.

Polițiștii le recomandă gorjenilor să manifeste o atenție deosebită în ceea ce privește protecția personală. ”Dacă planificați să părăsiți locuința, asigurați-vă că ați încuiat ușile și ferestrele, astfel încât, la întoarcerea la domiciliu să nu aveți surprize neplăcute. De asemenea, recomandăm  participanților la trafic să circule preventiv, să respecte regulile de circulație și să adapteze permanent viteza la condițiile meteo, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate redusă și totodată, reamintim despre respectarea limitelor de viteza, dar și despre efectul nefast al consumului de alcool”, au mai transmis reprezentanții poliției. 

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: