Eveniment

Accident grav la Bustuchin

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la Bustuchin, în județul Gorj.

O mașină a ieșit de pe șosea și a lovit cu putere un stâlp, pe care l-a secerat. La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Evenimentul rutier a avut loc la intersecția dintre Poiana și Poienița.

Mașina a ieșit din drumul comunal în cel județean, a derapat și a lovit stâlpul, apoi un contor de gaze.

Potrivit martorilor, la volan era un tânăr care circula cu viteză.

IPJ Gorj: La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Bustuchin a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că  un bărbat de 49 de ani, din comuna Bustuchin în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Poiana Seciuri, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma evenimentului, un tânăr de 17 ani, din comuna Bustuchin, pasager în autoturism, a fost rănit.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Vizualizări: 2,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: