Eveniment

Accident grav în Gorj

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp la Pieptani, în județul Gorj. Din primele informații, au fost implicat două autoturisme, un Golf negru și un Tuareg cu număr de Germania.

Două persoane sunt rănite. La fața locului intervin echipaje SMURD și de Ambulanță.

actualizare: "Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiul Curtea de Argeș, județul  Argeș în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Pieptani, din direcția Târgu Jiu-Motru, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin care se afla în depășirea autoturismului condus de bărbatul de 33 de ani. În urma coliziunii autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a acroșat autoturismul condus de tânărul de 19 ani și a părăsit partea carosabilă", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj. 

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani și a unui minor de 14 ani, ambii din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Vizualizări: 2,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: