Eveniment

Accident grav, adult decedat și copil în stare critică

Un bărbat de 49 de ani a murit, o femeie a fost rănită, iar un copil de 3 ani este în stare critică, după un accident rutier petrecut în judeţul Vâlcea duminică, 25 septembrie. Bărbatul a fost descarcerat, dar leziunile suferite erau prea grave.

”Membrii echipei de descarcerare si SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitaţi, în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Galicea, pe DJ 678 A. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un cap de pod”, a transmis, duminică, ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, au rezultat trei victime – doi adulţi şi un copil, dintre care una încarcerată.

”În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. De asemenea, minorul in vârstă de aproximativ 3 ani şi încă o femeie au fost preluaţi de echipajele SAJ şi transportaţi la UPU Vâlcea”, a mai transmis sursa citată.

Din păcate, starea minorului este gravă, acesta suferind multiple leziuni.

Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă.

Vizualizări: 7,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: