Eveniment

Moartea l-a scăpat de pușcărie. Amărâtul furase pentru 50 de lei!

Judecătoria Târgu Jiu a decis încetarea procesului în cazul unui recidivist, acuzat de furt calificat. Motivul nu a fost prejudiciul mic, de nici 50 de lei, ci faptul că omul a murit.

Fapta a avut loc în august, acum doi ani, când un cetățean a sesizat poliția că i-au dispărut mai multe obiecte metalice pe care le avea depozitate într-o casă nelocuită situată pe raza comunei Fărcăşeşti, sat Rogojelu. Cetățeanul a și apucat să îl vadă pe suspect, cărând obiectele furate pe bicicletă, spre centrul de colectare.

“Cu ocazia cercetării la faţa locului, organele de poliţie au constatat că în interiorul locuinţei persoanei vătămate s-a pătruns prin efracţie (forţarea sistemului de închidere/asigurare al uşii de acces), împrejurare în care au fost sustrase mai multe obiecte metalice (o scară metalică, o plită de sobă, o bucată de platbandă şi vase metalice)”, se arată în documentul de la instanță.

Suspectul a valorificat bunurile sustrase cu suma de 34,65 lei. La centrul de colectare, acesta a declarat că bunurile provin de la „coteţele din zona haltei Rovinari”. 

Bărbatul din Rovinari a fost trimis în judecată pentru fapta comisă, dar a murit acum o lună, astfel că procesul penal a încetat.

Vizualizări: 4,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: