Eveniment

Tragedie. Doi bătrâni și-au luat zilele

Tragedie într-un bloc din București. Doi soţi, în vârstă de 89 de ani, au căzut de la etajul 7 al unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Sunt luate în calcul toate variantele, însă cea mai plauzibilă este că ar fi vorba de o sinucidere.

 

Bătrânii erau îngrijiți de o vecină, care plecase să le facă câteva cumpărături și i-a lăsat singuri. Când s-a întors a aflat deja de dubla tragedie.

 

Soții locuiau la etajul 3, au urcat patru etaje și s-au aruncat în gol de la intrarea de la ghenă de la nivelul 7 al imobilului. Oamenii legii iau în calcul toate posibilitățile.

 

"În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei", a comunicat Poliția. 

Surse au precizat că cei doi soți sufereau de o boală necruțătoare și se presupune că, din acest motiv, au decis să-și curme suferința împreună.

actualizare: Bărbatul a fost secretar de stat în timpul guvernării Văcăroiu. Acesta a lăsat bilet de adio pentru fiul care lucrează la Bruxelles.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: