Actualitate

Vezi aici în posesia cui va ajunge fostul sediu al clubului Pandurii

Fostul sediu al clubului de fotbal falimentar Pandurii Târgu Jiu ar putea ajunge în proprietatea celor de la OMV. Cel puțin acest lucru îl susțin liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia care afirmă că, în momentul de față, se fac lucrări de renovare la imobilul respectiv.

Până atunci, reprezentanții OMV-ului în SPV-urile de la CE Oltenia sunt cazați chiar la hotelul pe care îl deține compania energetică în Târgu Jiu. Boby Munteanu afirmă că s-a dorit încă de la început acest lucru, iar în curând urmează să fie pus în practică.

Cât despre realizarea investițiilor prevăzute în Planul de Restructurare, Munteanu afirmă că grupurile pe gaze nu o să fie gata până în anul 2026 și nici măcar parcurile fotovoltaice.

„Deocamdată nu s-a făcut nimic. Mai sunt doi ani și nu s-a făcut nimic. Nu se poate construi un grup în doi ani. Îmi e greu să cred că o să construiască parcul fotovoltaic care nu e atât de greu de făcut ca și un grup. În schimb, avem șefii acolo. La fiecare SPV avem câte un director, doi membri în CA și un secretar care sunt plătiți, jumătate de companie, jumătate de OMV sau Alro. Cei de la OMV stau la Hostel Miami, până se termină de renovat fostul sediu al clubului Pandurii. Apoi, o să se mute cei de la OMV acolo. Până la urmă, o să rămână tot al OMV-ului și clădirea, probabil asta s-a și vrut de la bun început”, a spus liderul Cartel ALFA Gorj, Boby Munteanu.

 

Vizualizări: 5,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: