Eveniment

Accident cu victime la Crasna

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut în această după-amiază în localitatea Crasna.

Un conducător auto în vârstă de 69 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit o mașină care circula regulamentar, din sens opus, au informat polițiștii sosiți la fața locului.

"Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 69 de ani, comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din satul Aninișul din Deal, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 75 ani, din orașul Novaci.

În urma impactului, un bărbat de 53 de ani, din comuna Crasna, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 69 de ani a fost rănit, fiind preluat de un echipaj medical”, a anunțat IPJ Gorj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Vizualizări: 2,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: