Eveniment

Accident cu trei mașini și patru răniți

Accident grav sâmbătă la Albeni, în județul Gorj. Trei mașini au fost implicate, fiind trei persoane adulte rănite și un copil.

“Avem sesizat un accident rutier produs la Albeni. Din informațiile apelantului se pare că sunt 3 autovehicule implicate și 3 persoane necesită îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare: Este vorba de patru persoane care necesită îngrijiri medicale, între care un copil de opt ani. Victimele nu sunt încarcerate, sunt conștiente și urmează să fie transportate la spital.

Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 23 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Albeni, nu s-a asigurat corespunzător la intersecția cu DJ 661 Albeni, neacordând prioritate de trecere unui autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care se deplasa regulamentar pe DJ661 Albeni.

"În urma impactului, autoturismul condus de către tânărul de 23 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Albeni, care se afla oprit în intersecție. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a trei pasageri, dintre care unul minor, și a conducătorului de 47 de ani, aceștia fiind transportati la Spitalul de Urgențe Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a comunicat IPJ Gorj.

Conducătorii autoturismelor au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 4,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: