Eveniment

A evitat o autoutilitară și a lovit un om

A fost accident aseară la Scoarța, în județul Gorj. “Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că o tânără de 24 ani, din comuna Cristești, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Scoarța, la ieșire dintr-o curbă spre stânga, a pătruns pe contrasens pentru a evita o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 ani, din comuna Scoarța, care ieșea cu spatele de pe un podeț, iar prin spatele autoutilitarei a pătruns pe carosabil un bărbat de 64 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în calitate de pieton, care a fost acroșat ușor de către conducătoarea autoturismului”, a comunicat IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 58 de ani din municipiul Târgu-Jiu, care a fost transportat cu un echipaj al ambulanței la Spitalul de Urgențe Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare cororală din culpă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: