Eveniment

Traficant de substanțe interzise, reținut 24 de ore

Un bărbat de 35 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, a fost reținut vineri pentru 24 de ore, fiind suspectat că a încercat să trimită în Norvegia medicamente cu conţinut stupefiant. Complicele lui a fost prins în flagrant pe 2 iunie.

„În continuarea activităţilor desfăşurate la data de 2 iunie 2022, când un tânăr a fost prins în flagrant, predând către o societate de transport internaţional două cutii în care se aflau comprimate cu conţinut stupefiant, procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, au pus în executare, în cursul zilei de 14 iulie a.c., două mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbatul de 35 ani ar fi determinat şi coordonat un tânăr de 23 de ani să transporte, din oraşul Târgu-Cărbuneşti în municipiul Târgu Jiu, o cantitate importantă de medicamente cu conţinut stupefiant. 

Cele peste 123.500 de comprimate aveau ca destinaţie finală Norvegia, unde urmau să fie comercializate, valoarea de piaţă a acestora fiind estimată la 600.000 de euro.

Vizualizări: 1,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: