Eveniment

Accident cu șofer prins băut de două ori într-o noapte

Un bărbat de 61 de ani, din Turnu-Măgurele, a fost prins băut azi-noapte pe strada Tismana din municipiul Târgu-Jiu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a comunicat IPJ Gorj.

Câteva ore mai târziu, mai exact la ora 4.50, cineva a sunat la 112 să anunțe că, pe raza localității Arcani, se află un autoturism răsturnat.

Era vorba de același șofer din Teleorman, care încă avea o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea polițiștilor, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“Totodată, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul fusese depistat anterior de polițiști conducând pe raza municipiului Târgu-Jiu sub influența alcoolului, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și de sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Gorj.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Vizualizări: 4,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: