Eveniment

Dosarul incendiului de la cimitir a fost închis

Judecătoria Motru a confirmat ieri închiderea urmăririi penal într-un dosar de distrugere prin incendiere, pentru că autorii nu au putut fi indentificați.

Este vorba de un incendiu de vegetație produs anul trecut, care s-a extins la un cimitir. 

“Din probele administrate în cauză rezultă că, în apropierea cimitirului Ţirioi, există mai multe parcele de teren, în proprietatea unor cetăţeni diferiţi. La data de 01.08.2021, persoane necunoscute au dat foc la vegetaţia uscată de pe parcelele menţionate mai sus, fără a se putea stabili de pe ce parcelă a fost iniţiat acest foc. Întrucât focul a fost lăsat nesupravegheat, acesta s-a extins şi în cimitir”, se arată în documentul de la instanță.

Cum autorul nu a putut fi identificat, dosarul a fost închis. “Cu toate eforturile depuse de organele de poliție în vederea identificării persoanelor care au provocat acest incendiu, aceștia nu au fost identificați”, mai menționează sursa citată.

Cetățeanul care a depus plângerea după ce a ars gărdulețul de la mormântul bunicilor săi nu s-a constituit parte civilă, prejudiciul fiind relativ mic, de trei sute de lei.

 

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: