Eveniment

Polițiștii anunță controale antidrog la RockFest Transalpina

Nouă trupe mari vor fi prezente la Festivalul „Rockfest Transalpina” care va avea loc la Rânca, în județul Gorj, pe 29 și 30 iulie. Vorbim de Iris, Kempes, Altar, Spitalul de Urgență, Timpuri Noi, The Mono Jacks etc. 

La Rânca și pe Transalpina sunt așteptați mii de iubitori ai muzicii rock. Ca și în ultimii ani, va avea loc o paradă a motocicliștilor.

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

“Polițiști de ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, inclusiv un câine de urmă, vor fi în stradă pentru siguranţa cetăţenilor, unul din pricipalele obiective fiind acela de a preveni consumul de substanțe psihoactive”, a comunicat IPJ Gorj.

Vor fi utilizate aparatele drugtest și etilotest, dar și autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, pe drumurile publice.

Festivalul este organizat de Consiliul Județean Gorj, Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși”, Asociația „Acasă la Brâncuși”, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Serviciul Public Salvamont, Primăriile din Novaci și Baia de Fier, Prefectura Gorj, Obștea Bercești, Obștea Cerbul și alții. 

 

Vizualizări: 1,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: