Eveniment

Accident cu șofer fără permis

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată ieri prin apelul unic de urgență, cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Unirii.

 

Polițiștii s-au deplsat la fața locului, stabilind că un bărbat de 50 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din municipiul Târgu-Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 

“Din verificarile efecuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 50 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul îî fusese încredințat de o femeie de 50 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, deși cunoștea faptul că bărbatul nu deține permis de conducere”, a precizat IPJ Gorj.

 

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere.

 

Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: