Eveniment

Rupt de beat și fără permis

Un bărbat de 43 ani, din comuna gorjeană Bălănești, a fost surprins ieri în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665 Grui,  fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a transmis IPJ Gorj.

Tot ieri, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul unic de urgență, cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Luncilor.

 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor, din municipiul Târgu-Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la intersecția cu strada Luncilor.

 

Conducătorul auto de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: