Eveniment

Au furat 20.000 de lei dintr-un bar

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din Gorj și Caraș-Severin, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate. Înainte de Anul Nou, ei au jefuit un bar din judeţul Dolj şi l-au imobilizat pe barman, reuşind să fure suma de 20.000 de lei, dar şi produse în valoare de 8.000 de lei.

„La data de 30 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei nr. 13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Calopăr, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022, ora 05.30, persoane necunoscute, ce aveau feţele acoperite cu cagule, ar fi lipsit de libertate barmanul unei societăţi comerciale şi ar fi sustras suma de 20.000 de lei, precum şi băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 8.000 de lei”, au comunicat reprezentații IPJ Dolj.

Luni, 2 ianuarie, au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Turburea, judeţul Gorj, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din localitate, pentru 24 de ore.

De asemenea, în noaptea de 3 ianuarie, la ora 00.35, un tânăr de 20 ani, din comuna Țânțăreni, care se sustrăgea cercetărilor, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind condus la audieri, ocazie cu care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Joi, cel de-al treilea bărbat, de 23 de ani, din oraşul Oraviţa, a fost depistat de poliţiştii Poliţiei Oraşului Filiaşi, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut.

Totodată, a fost identificată şi o tânără de 19 ani, din oraşul Filiaşi, bănuită că i-ar fi ajutat pe cei trei prin furnizarea de informaţii din interiorul barului, fiind reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate de tâlhărie calificată și ulterior plasată sub control judiciar.

Vizualizări: 1,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: