Eveniment

Accident cu doi motocicliști la Scoarța

Un accident de circulație grav a avut loc sâmbătă la Scoarța, în județul Gorj. Doi motocicliști au fost răniți. Una dintre motociclete a luat foc. Motocicliștii au mai multe fracturi.

Doi bărbați și o femeie au fost răniți, aceștia fiind preluați de trei ambulanțe și duși la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 67 Scoarța, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Horezu, s-a angajat în depășirea unui autoturism, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sensul opus, de către un cetățean maghiar de 54 de ani. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi motocicliști și a unei femei care se afla pasager pe una din motociclete, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 12,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: