Social

Investiție de șase milioane de lei într-o comună din Gorj

Investiție importantă în comuna Negomir! În perioada imediat următoare vor fi recepționate lucrările la Centrul Cultural din localitate. Astfel, după aproximativ trei ani de așteptări, administrația locală poate să spună că obiectivul a fost atins. 

Terenul pe care s-a construit Centrul Cultural din Negomir a fost pus la dispoziție de primărie, iar banii pentru acest proiect au provenit de la Compania Națională de Investiții. 

„După aproxiamtiv trei ani, după perioade dificile, care au afectat bunul mers al lucrurilor, cum a fost pandemia, putem spune că ne apropiem de atingerea acestui obiectiv. La începutul lunii noiembrie se va face recepția lucrărilor la Centrul Cultural din comuna Negomir. Vorbim despre un obiectiv țintit spre generația tânără și cu o posibilitate de utilizare foarte vastă. Edificiul este format dintr-o sală de spectacole, cu 250 de locuri, o bibliotecă și multe alte încăperi. Copiii sunt baza societății, cu toții ne dorim ca aceaștia să reflecte și să ducă pe mai departe cultura și tradițiile, motiv pentru care intenționăm să amenajăm acolo și un muzeu și ne vom gândi la varianta de a-i da o nuanță și un nume cu însemnătate aparte”, a declarat Tudor Oiță, primarul comunei Negomir.

Valoarea totală a proiectului este de șase milioane de lei.

 

Vizualizări: 1,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: