Eveniment

A ucis femeia cu care are patru copii și a plecat la păcănele

Un bărbat de 45 de ani din Vaslui a fost reținut de poliție după ce și-a ucis fosta concubină. Cei doi aveau împreună patru copii. Cel mai mic dintre ei a asistat la crimă.

După ce și-a lăsat fosta iubită în vârstă de 34 de ani, în agonie, bărbatul a plecat să joace păcănele într-un bar.

Tragedia s-a întâmplat joi, 3 februarie. Bărbatul o convinsese pe femeie să îl lase în casă pentru a-și vedea copiii. Însă, orbit de gelozie ar fi înjunghiat-o în inimă.

Scena înfiorătoare a avut loc chiar în faţa unuia dintre copiii acestora, în vârstă de patru ani ani.

Tânăra avea doar 14 ani când a început relaţia cu cel care avea să o ucidă. Nu au fost căsătoriţi niciodată şi au împreună patru copii, de 4, 14, 18 şi 19 ani.

Sătulă de bătăi, femeia se refugiase de un an în casa unei rude din comuna Zorleni. Îşi găsise de lucru la un depozit din Bârlad şi încerca să îşi refacă viaţa departe de bărbatul violent.

După audierea criminalului, a ieşit la iveală faptul că acesta considera că fosta lui concubină îi aparţine şi poate dispune de viaţa ei după bunul plac.

„Autorul faptei are 45 de ani. Cei doi au avut o relaţie încă de când victima avea 14 ani. Au patru copii în total şi sunt despărţiţi de un an şi jumătate. Nu mai avea ordin de interdicţie.

Autorul a fost plecat în străinătate şi la sfârşitul lunii decembrie a venit acasă. Sub pretextul că vrea să-şi vadă copiii, cu trei zile în urmă (joi - n.r.) a venit la locuinţa victimei, iar aceasta i-a permis să-şi vadă copiii şi să rămână peste noapte acolo.

Autorul a declarat că este gelos, că el a luat victima de soţie de la 14 ani şi el considera că îi aparţine, că este a lui”, a precizat Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru Vremea Nouă.

Picătura care a umplut paharul pentru ucigaş a fost faptul că fosta parteneră a îndrăznit nu numai să îl părăsească, dar să îşi şi refacă viaţa alături de un alt bărbat. 

Vizualizări: 3,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: