Eveniment

A ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis

Un bărbat  din Alba Iulia şi-a spânzurat copilul în vârstă de doar un an după care s-a sinucis. 

Un bărbat de 27 de ani şi un copil de un an au fost găsiţi morţi într-un apartament din Alba Iulia. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că este vorba de crimă urmată de sinucidere. Aceasta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în apartamentul în care locuiau. 

Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au transmis că în noaptea de 25 spre 26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie în vârstă de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani. Îngrijorările mamei erau legate de faptul că între cei doi avusese un schimb mai dur de mesaje, totuşi fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol. Totuşi, poliţiştii au luat în serios apelul şi au mers să facă cercetări.

Inițial bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află. Ulterior el nu a mai răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului în care locuia cu chirie.

Polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa, iar când au intrat în casă, priveliştea i-a îngrozit, bărbatul de 27 de ani şi fiul său de un an erau ambii spânzuraţi.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Ipoteza preliminară indică faptul că bărbatul şi-ar fi ucis mai întâi bebeluşul, după care şi-a pus capăt zilelor. Tânărul de 27 de ani nu era căsătorit cu mama copilului, iar bebeluşul rămăsese cu tatăl din cursul zilei de sâmbătă după ce mama ar fi plecat de acasă.

Vizualizări: 2,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: